Pizza vegetariană ( Pizza A La Amba)
12 martie 2017
19 zile de Post
16 iunie 2017

Transformarea

Afişul 72
Într-o zi vine la mine o colegă ( bio-energo-terapeută) şi îmi propune să fac un afiş pentru cabinetul ei. La început nu mi-a dat multe detalii, am luat de pe net informaţii. Dupa o mică perioadă de încercări, îmi trimite cum i-ar plăcea să fie. Primise prin sufletul ei informaţii cum ar trebui să apară în propriul ei cabinet. Se schimba totul, numai culorile de la chacra a 1 a până la chacra a 5 a râmânând aceleași. Chacrele a 6 a şi a 7 urma să fie modificate. În interiorul chacrei a 7 a care e deasupra creştetului capului să apară simbolul OM. Toate razele să emane din centrul chacrei respective pe o anumită distantă. La sfarşitul acestui afiş totul era diferit şi ceva în mine mă ducea spre oraşul Telos, care este unul din oraşele din centrul Pamăntului.
Afişul 72a: Am înconjurat fiinţa umană cu cele 7 chacre interioare, într-o lumină albastră. Lumina albastră reprezentată de Arhanghelul Mihail care vine să protejeze finţa umană în urma rugăciunii.
Afişul 72b: Aurele chacrelor sunt mai vizibile deoarece în jurul lor persistă albul. Aici se pot vedea mai bine culorile care devin mai vizibile.
Afişul 72c: Am înconjurat cu simbolul de la Şcoala Kryon „SHEN’A’MAA – Preoţimea Albă” la cererea colegei mele după o anumită perioadă de gândire. Fundalul râmânând culoarea albastru de la varianta 72a.
Afişul 72d: Faţă de Afişul 72c se schimbă numai fundalul alb după „SHEN’A’MAA – Preoţimea Albă”. Devenind un afiş simplu şi uşor de procesat de mintea umană, indicând chacrele şi culorile.

Afişul 75
După terminarea acestui proiect (afişul 72), mă bătea gândul să fac similar şi cu cele de la Şcoala Kryon. Poate vă veţi întreba de ce sunt schimbate culorile chacrelor, voi încerca pentru cei care vor să ştie, să îmi expun propria părere. E vorba de Marea Schimbare prin care trece în prezent specia noastră. Cunoscută sub numele de vremea Rezonanţei Melodice, anul 2012 aliniază Pamântul cu centrul galaxiei noastre. Acest eveniment a fost prezis şi discutat de multe culturi indigene timp de multe mii de ani. După anul 2012 lumina pură din acest miez galactic va ajunge geometric pe planeta noastră şi va începe transformarea. Acest lucru ne va face ADN-ul să îşi elibereze şi el lumina lăuntrică. Făcând un mic pas finţa umană spre eliberarea frustrărilor, fricilor etc, aducând prin chacra inimii, iubire, acceptare, mulţumire, încetul cu încetul în corpul uman apar schimbările şi culorile chacrelor încep să se schimbe, să se transforme. După mine suntem în tranziţie şi în tot timpul acesta învățăm de la oameni, de la natură, de la maeştri interiori. Deschide ochii sufletului Tău, căci doar în acest fel vei vedea purul adevăr şi sufletul vorbind prin tine. Am fost întrebat daca aceste culori vor rămâne, răspunsul meu a fost „Nu” ele se vor schimba când omul trece la alt nivel de conştiinţă şi transformare.
Afişul 75a: Făcând afişul 72, mi-am dat seama că unii oameni vor să fie cât mai simplu, să înţeleagă, în acest fel putând vizualiza cu ochiul liber culorile, simbolul şi chacrele. Am simţit să schimb culorile şi simbolurile, să fie o combinaţie unică şi diferită de până acum. Fundalul rămânând pe alb ca la afişul 72d, împreună cu simbolul de la Scoala Kryon „SHEN’A’MAA – Preoţimea Albă”.
Afişul 75b: Faţă de afişul 75a se adaugă simbolul NION (eliberare a lui Arhanghelului Mihail ), în acest timp înconjurând şi chacra inimii. E mai intens acest afis din punct de vedere energetic, făcând posibilă intervenţia Arhanghelului Mihail.
Afişul 76
După terminarea afișului 75, mi-a apărut în față trecutul, prezentul şi viitorul. Încercați să priviţi de sus o fiinţă umană şi veţi vedea că spatele e reprezentat de trecut. După mine, spatele e imprimat cu trecutul strămoșesc care ne apasă umerii, poate sa fie diferitele greutăți pe care le-am dus până în acel moment. Majoritatea terapeuţilor în timpul sedinţelor de terapie complementară încep cu spatele, eliberând cât le este permis în acel moment şi făcând posibil luminii să intre acolo unde s-a eliberat de întuneric, de umbre etc. Cănd priviţi din faţă, veţi înţelege că e reprezentat de prezent. Ce înseamnă „prezent”: a fi în acel moment acolo, lucrând spre armonie, iubire etc. Viitorul e reprezentat prin ceea ce facem în momentul „ACUM”, totul se schimbă (culorile, chacrele etc) se transformă încetul cu încetul.
Până la afișul 70 am creat fel de fel de creaţii cât mai complexe, vroiam să simt, sa văd etc. Sunt o mică bucăţică din puzzle-ul creat de bunul Dumnezeu care aşteaptă ca toate bucățelele să se unească formând o armonie pe acest Pământ. Cuvinte simple pentru oamenii simpli.
Afişul 76a: Finţa umană meditând prin lăsarea gândurilor să se elibereze, în acest timp lăsând liniștea să o cuprindă. În meditaţie se ştie că dreapta e ”a da” şi stânga e ”a primi”, ceea ce înseamnă: eliberând ceea ce nu te mai caracterizează, lași noul să intre în interiorul corpului. Stânga mai poate să fie şi energia feminină de care noi bărbaţii avem nevoie să ne echilibreze în viaţa de zi cu zi. Când apare inţelepciunea în interiorul inimii, începem să ne maturizăm, făcând un un mic pas spre drumul lui Dumnezeu. De aceea inima se transformă din verde spre rozaliu şi încep primele momente de schimbare lăuntrică. Simbolul de la Şcoala Kryon „SHEN’A’MAA – Preoţimea Albă” va înconjura finţa umană cu cele două perechi de chacre. Fundalul după „SHEN’A’MAA” este auriu, însemnand o altă frecvenţă mai ridicată.
Afişul 76b: Aici am adăugat simbolul Nion – Eliberare a Arhanghelului Mihail, ajutând chacra inimii, aducând schimbări profunde şi intense.

Lasă un răspuns