19 zile de Post
16 iunie 2017
Revelion 2018
10 ianuarie 2018

„Reîntoarcere la Creație”

„Reîntoarcere la Creație”

 

Acest articol îl scrisesem într-o dimineață în care Sinele meu Divin îmi transmitea telepatic ”Ridică-te și scrie!”. Doream să mai stau, să privesc prin ochii fizici ceea ce se întâmplă, eram absorbit într-o energie pură de înaltă vibrație, nu mai vroiam să mă despart de acea clipă în care trăiam în momentul prezent.

Nu știu cât timp a durat până m-a readus Sinele Divin cu picioarele pe Pământ și m-a făcut să scriu acele cuvinte spuse, cuvânt cu cuvânt. Cu cât scriam, îi simțeam mai intensă vibrația, puritatea, lumina care emana, eram într-o bulă de energie din care nu mai voiam să plec, eram ACASĂ, mă regăsisem pe mine însumi.

Articolul a fost scris pe 26.11.2017. Erau aproape 40 ore de când începusem din nou să mănânc, după post negru, în jurul orei 2-3 dimineața. A durat câteva ore până să-l finalizez deoarece în acele momente plângeam și era mult ceea ce simțeam + alte simțuri care mi se dezvoltaseră. Îmi apăruse imaginea lui Iisus în care era rastignit și plângea după Sinele Divin că îl părăsise. În acel moment făcusem conexiunea despre ceea ce înseamnă când Sinele Superior (Monada, Sinele Divin ) te părăsește. Mai venise o imagine tot cu El când era în timpul zilei cu apostoli și venise Părintele Nicodim să-l avertizeze de planurile înaltilor preoți.

Dacă omul nu se naște a doua oară, nu va putea vedea împărăția lui Dumnezeu. Să renască? Ce e născut din carne, e carne, ce e născut din spirit, e spirit. Nu te mira să iți spun: „Trebuie să renaști”. Vântul bate acolo unde îi este voia, și tu auzi glasul lui. Dar nu știi de unde vine, nici încotro se duce. Astfel este cu oricine este născut din Duh. – fragment din filmul Isus din Nazaret.

Te-am eliberat, iertat și binecuvântat la Judecata Domnului. Mulțumesc.

 

„””12.12.2012 – de atunci a început totul pentru mine, devenisem conștient. 5 ani de muncă asiduă, am recuperat foarte multe. Fuseseră și alte semne date, dar nu le-am dat importanță, nu credeam în reîncarnare și altele, numai în premoniții, deoarece am avut exeperiențe de deja-vou. Înaintea trezirii, cu cateva nopți în urmă, în vis mi-a apărut Sinele Divin stând în poziția Lotus, privindu-mă în ochi, și cuvintele au început să curgă, tot ce am putut reține în acel moment au fost cuvintele: „E timpul trezirii!”. Nu înțelegeam în acel moment ce vrea să îmi transmită, ceva intra în mine și venea schimbarea. După trezire a fost lângă mine câteva luni, vorbeam cu el. Simțeam că sunt un întreg, ceva nou se petrecea în mine, în tot acest timp eram absorbit într-o energie nouă. În acele moment, prin cuvintele mele, Sinele meu Divin își făcea prezența și încerca să îmi explice ceea ce se va întâmpla. Nu înțelegeam în acel moment, încă eram ancorat în 3D. ‘Voi fi ultimul care voi pleca’ era mesajul pentru mine, vedeam cum mă ridicam, mă ridicam, oamenii mă căutau …. Venise timpul să plece înapoi Sinele Divin, la plecare am simțit că lipsește ceva din mine și îl tot căutam. Ultimele cuvinte au fost: mă voi reîntoarce, pe curând.

Încet, încet, cu cât fiecare perdea țesută pe fiecare corp în parte, (bucată cu bucată) cadea, ochii mei interiori prindeau contur și îmi doream mai mult, mult mai mult. Am participat la anumite seminarii, Școli Pământene… și aici mi s-a acordat dreptul de a preda ca îndrumător la o Școala Spirituală. Până am inceput să văd că particip și la alte Școli Astrale, în timpul somnului participam la diverse teme, ne învățau. Am luat diplome și, în acele momente mă trezeam înapoi în planul fizic (corpul fizic).

De la începutul trezirii am cerut „EVOLUȚIE ACCELERATĂ”, în ultimul timp eliberare, mântuire, dezlegări etc. Îmi puneam de multe ori întrebări: „De ce oare nu vin oamenii la mine la terapie?”, și răspunsul îl primeam de fiecare dată, telepatic: ”Ai cerut evoluție, îți oferim evoluție, cât poți să duci. Cerusem strictul necesar să pot supraviețui 3D – 4D, gândul meu era evoluție tot timpul.

2017 a fost anul corpului fizic, de la început am fost ghidat să particip la anumite cursuri, terapii, masaj, grupuri spirituale și, în acelasi timp, am cunoscut și oameni care m-au ajutat să cresc. Sunt oamenii care nu sunt cunoscuți pe plan terestru, dar în astral sunt foarte cunoscuți. Unul dintre ei este Domnul Ion. El m-a ajutat la multe întrebări pe care mi le pusesem 4 ani de zile, prin el am auzit de Dr. Joshua David Stone. Sunt și alții care au pus câteva cărămizi în evoluția mea interioară.

”Cere și ți se va da!” – și mesajele vin, te duc la oamenii potriviți sau la locul potrivit.

Acum o luna și ceva, în timpul băii, am vazut imagini despre cum voi intra în post negru (au fost 33 zile) de a doua zi, nu am mai stat pe gânduri. În timpul postului am primit mesajul, răsunând în cameră: „După postul acesta, îți vei tunde barba, mustața și părul lung”. Ultima oară o auzisem acum 3-4 ani, și mesajul era să îmi las barbă etc. Nu apuc bine să mă gândesc la acest lucru, că apar imagini din alte vieți petrecute în alte ere. Începeau să curgă și în acest timp să ardă, să dispară, simțeam în acele minute liniște, compasiune, eliberare a sufletului, a monadei , o conexiune mai aprinsă cu Sinele Divin, deveneam un întreg, deveneam liber, asta îmi doream cu ardoare: Eliberare.

Din 2014 am început să țin posturile, au fost de scurtă durată și benefice (1 – 3 zile).

2017 a fost anul postului negru combinat cu diverse activități (seminarii, terapii, Festivalul Kryon în care am stat 2 zile în picioare, am dansat, cu palmele deschise spre Univers, Dumnezeu, cu ochii închiși, primele 27 zile am făcut rugăciuni zi și noapte, am participat la maslu, dezlegări etc).

Am întrebat pană la ce vârstă voi reîntineri, cuvintele de pe buzele mele rosteau 36, 34, 32, 28, 30, 31… Ceva îmi transmitea: mai scade, mai scade până îmi apare imaginea 22 ani, jos scris cu majuscule „Reiintoarcere la Creație”. Lacrimile veneau și plecau, de fapt de când am început să scriu aceste rânduri până la sfârșit am plâns. Mă întrebam cum arătam la 22 de ani! „””

Lasă un răspuns