„Reîntoarcere la Creație”
2 decembrie 2017

Revelion 2018

Azi 9.01.2018 ora 8.18, m-am așezat la birou și am început să scriu…

Cuvintele curgeau, le lăsam să vină și în acest timp le puneam pe hartie. Seara le-am scris în calculator. Mai înainte am întrebat când va apărea acest material. Nu primeam niciun răspuns. Mă lăsau pe mine să decid când e timpul… Am primit mesajul să o sun pe Floriana să-i cer acordul dacă pot să o menționez în acest material, și ea a acceptat.

După ieșirea din post, am întrebat ce voi face în Decembrie, răspunsul a venit imediat: Îți vei reface Corpul fizic cu hrană vie (fructe și legume) exclus mâncare procesată, căci dacă este fiartă mult timp se pierd enzimele, proteinele și carbohidrații. Am primit imagini cu uleiurile procesate la rece. Prima săptămână a fost cea mai grea în care am făcut detoxifieri de paraziți, celule canceroase etc, mi-am dat seama că în loc să hrănesc corpul fizic, hrăneam ceea ce aveam în interior. În timpul postului de 33 de zile am primit mesajul „De Revelion vei sta singur, acasă, în Constanța”. Mi-au apărut în timpul mesajului imagini cu mine stând în pozitia Lotus, meditând și conectându-mă cu Sufletele (Oamenii) care se bucurau la trecerea anilor. Vedeam cum le trimiteam acea lumină albă, pură în acele momente. Există câteva momente în viata unui om în care își deschide propiul suflet, bucurându-se cu adevărat în interior. Unul dintre momente este Revelionul, și dacă sufletul e pregătit atunci acea lumină albă îi face conexiunea dintre suflet și inimă, bineînțeles la început e micuță, depinde de fiecare individ în parte cât de mult își dorește să pășească. Mă refer la faptul că ființa pășește pe o altă treaptă de conștientizare a propriului suflet. Numai conectându-mă cu imaginile respective simțeam cum pluteam, cum toate celulele se contopiseră într-una singură. După ieșirea din post am avut o singură studentă (Floriana) cu care am făcut seminariile de la Scoala Kryon. Floriana e înscrisă la Școală și, când se fac pașii (seminariile) trimit o mica sumă inapoi. Când m-am dus la bancă să trimit banii, mi-a fost transmis să plătesc cu un pas mai mult. Întrebam „De ce?”. Răspunsul a fost răbdare, lasă timpul să își urmeze drumul. Mintea uneori vrea să afle mai multe, pune întrebări, iar sufletul (îndrumătorii) îți răspund atât cât ești pregătit să afli în acel moment.

Învățasem să las la voia Domnului (Divinității) știind că timpul îmi va răspunde la întrebarile interioare.

În timpul unui seminar ținut cu Floriana am primit mesajul să facem pasul 12 de Revelion, un cadou din partea Maeștrilor (Dumnezeului etc) atât pentru ea, cât și pentru mine. Am întrebat dacă e de acord cu mesajul primit deoarece mi se transmisese să o las să decidă singură (înainte sau după Revelion). S-a gândit câteva minute și cuvintele ei au fost să facem înainte de revelion, să intrăm în noul an cu energii înalte. În acest timp când vorbeam la telefon, mi-au apărut imagini cu maeștri (Universul) bucurându-se că acceptase invitația. Am hotărât împreună să începem în jurul orei 21.00 după ce iși termină treburile.

Floriana locuiește în zona Brașovului, este un suflet iubitor, liniștit, cald și primitor. De ce spun iubitoare, printre altele ajută animalele (câini și pisici), oferindu-le un adăpost și mâncare. Un om care iubește și își dorește un suflet să-i fie alături. Fiecare ființă își are propria chemare a sufletului, contează să o auzim. Simte că asta e misiunea ei, ajutând în felul ei prin iubire necondiționată acele ființe care strigă după ajutor. Ajutând în felul acesta primești înzecit, echilibrând o anumită Karma ajutând Sufletul să se echilibreze.

După ieșirea din ultimul post am întrebat dacă mă voi apuca de treabă să țin seminarii, worshop-uri etc, răspunsul a fost: până de revelion numai cu Floriana pot face seminarii online, avea dreptul divin. Am mulțumit în acel moment. Încetul cu încetul se apropia ziua de 31.12.2017.  Mă eliberasem de gânduri, planuri, lăsam să curgă devenind mai mult în momentul ACUM. Se expansionase conștiința interioară, devenisem un simplu Observator. E nevoie de practică, seminarii, îndrumări etc, cu timpul să pășești singur făcând ultimii pași necesari, cu răbdare, voință interioară, avândul pe Dumnezeu (Suprasufletul, Monada, Sinele Hristic, Maeștrii etc.) în interior. Tatăl Ceresc (Dumnezeu) are multă răbdare cu copiii săi, creația Lui, așteptând reîntoarcerea ACASĂ. Mesaj primit ACUM.

În 2015 în seminariile pe care le-am făcut, transmiteam că e usor să ne întoarcem la El, dar timpul mi-a arătat că e nevoie de iertare, acceptare, mulțumire etc. pentru fiecare corp în parte și în fiecare încarnare pe care o făptuisem, plus din linia neamului. În momentul de față sunt constient ca e foarte complex ceea ce se întâmpla în interiorul nostru, cu timpul le va înțelege fiecare ființa.

În jurul orei 20.00 am primit mesajul sa amân seminarul cu încă 2 ore, să fie ora 23.30 și în acest timp au apărut imaginile despre ceea ce trebuie să fac. Mă conectasem cu acel moment era sublim și înălțător. Buzele mele puseseră o mică întrebare, e de acord Floriana? Răspunsul a fost „Da”. La ora 21.40 m-a sunat Floriana și-a cerut scuze pentru întârziere, i-am propus să amânăm pentru încă 2 ore seminarul, mi-a răspuns afirmativ. Minutele treceau, am început să mă pregătesc. Nu menționasem că mesajul a fost să aprind în fiecare cameră lumânari, să aduc o Geodă de citrin în baie și să-l pun în locul unde văzusem imaginea, în dreptul ei să aduc o cutie plină cu făină și deasupra să pun 4 lumânări aprinse. Am adus o tavă în care era așezat o mandala, peste ea o coală cu imaginea Fecioarei Maria cu anumite cuvinte, în mijlocul ei și jur împrejurul ei 1+24 lumânări aprinse. Să umplu cada cu apă adăugând sare, boia și turmeric. Până să intru în cadă, din cele 25 de lumânări aprinse, numai 2 sau stins, nu am mai aprins altele.

La ora 23.35 eram deja în cadă, am sunat la telefon și am început seminarul. Primele 15 minute au fost normale, din punctul meu de vedere, pe urmă au început fel de fel de senzații. Cuvintele curgeau cu mici pauze de integrare a energiei, aveam impresia că ceva nu e în regulă și ceva mă făcea să fiu atent. Când am coborât privirea spre apa din cadă am văzut raze roșiatice care ieșeau din apă și deasupra apei era precum un norișor care plutea. Nu înțelegeam în acel moment ceea ce se petrece și mă întrebam „ce fac acum”, seminar sau detoxifiere sau altceva? Simțeam corpul fizic jumătate pe Pământ și cealaltă jumătate în Cer, în tot acest timp țineam și seminarul. După un timp am simțit unele înțepături în zona intimă, chiar daca mă dadusem cu ulei de cocos, pentru protecție. Am tot ridicat din bust de cateva ori să nu mai simt acele înțepături (când voi pleca din această viața îmi voi revedea filmuletul și voi rade de ceea ce am făcut). Am simțit să cer îndrumare dspre ce trebuie să fac în continuare. În exterior au început petardele să se audă, urări de bun venit de Revelion și în acest timp o voce caldă mi-a spus  ”ridica-te”. Am stat în picioare spunând anumite cuvinte pe care mi le-au transmis telepatic pentru Romania și bucatile de teritorii care au aparținut României. La sfârșit dă drumul la apă să se golească și pe urmă umple-o din nou”. Apa din cadă începea să se golească și în acest timp primisem mesajul: ”apa care se duce e trecutul, iar apa cu care se va umple e prezentul. O liniște sufletească apăruse în mine, imaginile veneau și plecau, Universul mă privea. Am simțit să pun o întrebare dacă mai e cineva care face la fel, raspunsul a fost ”Nu, e ceva unic, toti sunteți unici, experimentăm ca să putem da mai departe învățatura la momentul potrivit.

După seminar am rostit anumite invocări pe care timp de aproape 2 ani de zile le tot repet în fiecare zi. Acele invocări le spusesem la Revelionul trecut în 2017 ținut în zona Ploiești, pentru sufletele care se aflau în acel moment acolo, regnul vegetal, animal, mineral, pentru Romania + bucatile de teritorii care au aparținut României; cerusem după dreptul divin al neamului românesc. Minutele treceau cu repeziciune și facusem o oră și jumătate de când am început cu Floriana.

Când am ieșit din cadă am văzut că din cele 4 lumânări care erau aprinse în fața Geodei de citrin numai 3 au ars, ultima se stinsese. Mi-a fost transmis: pe ultima să o aprinzi la tine în cameră. După câteva zile am încercat din nou să umplu cada și să pun ingredientele respective, dar nu a mai fost ca la Revelion. A fost limpede și liniștită, mi-aș fi dorit să se întâmple din nou, dar e diferit când totul vine spontan și fără așteptări. Vorbisem cu un coleg și mi-a transmis că e mai bine așa să nu stii dinainte ceea ce urmează. Era hotarât în plan astral ca totul să curgă lin.

Pe 4.01.2018 m-am întâlnit cu câțiva prieteni la un ceai și, din vorbă în vorbă m-au întrebat dacă am permisiunea să fac meditații, deși nu puteam ține seminarii. Am cerut raspuns și am primit aprobare și s-a hotărât pe 7.01.2018 să facem o meditație. Până să plec de la întâlnirea cu prietenii am primit mesajul: Conexiunea cu flacăra geamănă. Nu m-am pregătit cu nimic, în timpul meditației ghidate de catre maeștri cuvintele curgeau. Ce am voie să transmit e că previziunile sau alte forme de preziceri sunt valabile maxim 5 zile în momentul ACUM. Cand un suflet înalt ascensionează la alt nivel de conștiință, peste tot apar schimbările. Ceea ce trebuie să se știe este că s-a intrat în alte linii temporale și s-a amânat. Am primit că mesajul va fi primit și de alte persoane mai devreme sau mai tarziu.

„Sau dat multe dispense de către Dumnezeu (Divinitate etc), timpul e scurt, se apropie.” mesaj primit în meditația din data de 7.01.2018

Lasă un răspuns